viernes, 14 de enero de 2011

Nueva guardería municipal


L'escola bressol La Blaveta s'inaugurarà el 23 de gener
El dilluns 24 ja acollirà nens i nenes de 0 a 3 anys que s'hi han matriculat
Darreres obres per deixar l'escola a punt.
El diumenge 23 de gener s'inaugurarà la nova escola bressol municipal del Prat, La Blaveta. El dia següent, dilluns dia 24, el centre començarà a rebre els nens i nenes de 0 a 3 anys que s'hi han matriculat.
La Blaveta segueix el model d'escola bressol ja implantat al Prat en els altres centres municipals, que entenen l'educació com un fet integral amb un model d'atenció diversificada a la infància i a les famílies per tal de donar una resposta àmplia i de qualitat.
Cinc escoles públiques
Amb l'entrada en funcionament de La Blaveta, el Prat ja disposa d'una xarxa educativa en la franja de primer cicle d'educació infantil (de 0 a 3 anys) de cinc escoles bressol públiques, de les quals quatre són municipals: la històrica Sol Solet, inaugurada l'any 1962, amb capacitat per a 119 places; El Cabusset, que funciona des del curs 2006-07, amb 127 places; La Granota, des del curs 2009-10, també amb 127 places; i ara La Blaveta, la més gran de totes, amb 160 places.
A aquestes quatre cal sumar-hi la llar d'infants Dumbo, de la qual n'és titular la Generalitat, així com la xarxa d'escoles bressol privades que hi ha al Prat.

1 comentario:

Gracias por vuestros comentarios, en breve serán públicados.