martes, 18 de enero de 2011

Un escudero del rey Arturo


Jordi Gili, escollit cap de llista de CiU per a les municipals

L’Assemblea de militants de Convergència en ratifica la designació, en substitució de Felip-Neri Gordi


Jordi Gili serà el cap de llista de CiU a les eleccions municipals del mes de maig proper, tal com ha ratificat l'Assemblea de militants de Convergència després de la designació formulada pel Comitè Executiu Local (CEL).

Jordi Gili és actualment regidor de l'Ajuntament del Prat, juntament amb Felip-Neri Gordi, que en les darreres eleccions municipals havia estat el cap de llista de CiU. Gordi ha estat escollit per l'Assemblea com a president del CEL, en substitució de Jordi Mas.


Atención a este hombre podría ser el nuevo alcalde de El Prat, con el permiso del Sr. Gallego y el PP. Todo dependerá de los acuerdos a que lleguen estos grupos tras las elecciones municipales. Vuelve la derecha. Por la poltrona los sentimientos nacionalistas se meten en el cajón.

2 comentarios:

  1. M'agradaria que les entrades dedicades als altres candidats tinguin la mateixa grandària i el mateix volum de dedicació i treball que el de l'Antonio Gallego i la mateixa "imparcialitat" (irònic). Hauries d'evitar els comentaris de la poltrona, ja que el primer que es va vendre i que va canviar va ser el senyor Antonio Gallego que va passar ràpidament de CiU al PP per anar primer de llista i tenir la seva poltrona. En Jordi Gili és el primer cop que va de cap de llista i ha viscut tota la vida de la seva feina (a diferència del Gallego que porta tota la vida vivint de la política) i ha dedicat hores a la ciutat a través d'associacions culturals sense cobrar un euro. Aquesta és la diferència entre les dues persones.

    ResponderEliminar
  2. El que seguro no es de CiU es el que le ha vendido esa pajarita.

    ResponderEliminar

Gracias por vuestros comentarios, en breve serán públicados.