miércoles, 22 de diciembre de 2010

El calendari del delta de 2011, dedicat als ocells rars





Moltes d'aquestes espècies d'ocells observades són poc freqüents o excepcionals, de vegades divagants des d'altres continents.
Portada del calendari
Per al 2011, la secció de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat ha dedicat el calendari que tradicionalment edita sobre el medi natural del delta del Llobregat als ocells rars del delta.
La riquesa en espècies d'ocells és un dels trets distintius del nostre territori, un dels més diversos de la península ibèrica, malgrat la seva petita mida.
Raons com la diversitat d'hàbitats que acull el delta, la seva posició en la ruta migratòria que ressegueix el Mediterrani occidental i la intensitat de la prospecció que efectuen els nombrosos observadors d'aus que el sovintegen expliquen aquesta riquesa extraordinària.
Moltes d'aquestes espècies d'ocells observades són poc freqüents, rares o excepcionals, de vegades divagants des d'altres continents.
20 anys de calendari
Des de l’any 1992, aquest calendari ens ha permès mostrar la riquesa de la diversitat biològica del nostre territori i és un important mitjà de divulgació i conscienciació per tal de crear opinió sobre la necessitat de preservar el delta del Llobregat. Enguany se celebren els 20 anys del calendari.

1 comentario:

  1. este calendario se compra? o se distribuye gratuitamente?

    saludos,
    Marcos.

    ResponderEliminar

Gracias por vuestros comentarios, en breve serán públicados.