martes, 4 de enero de 2011

Cavalcada reial

La Cavalcada serà dimecres 5 de gener a partir de les 18.30 h.
Ses Majestats els Reis de l'Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar arriben el proper dimecres 5 de gener puntuals al Prat per visitar i obsequiar a petits i grans.
A les 17.30 hores, a la plaça de Catalunya, tindrà lloc la recepció oficial per part de les autoritats locals. Allí podrem escoltar la llegenda dels Reis. Com mana la tradició, Ses Majestats seran rebudes per les autoritats de la ciutat i per tots i totes les que vulgueu acostar-vos-hi. També se'ls farà entrega de les claus de ciutat, així com del pa i la sal, símbols de pau i solidaritat.
Des de la plaça de Catalunya es traslladaran en cotxes de luxe al barri de Sant Cosme, on els esperen les carrosses reials per a iniciar el tradicional recorregut a les 18.30 hores.
Enguany, l'inici serà al c. Xúcar (davant dels jutjats) i continuarà per la pl. Pirineus, c. Serra del Cadí, av. Pompeu Fabra, av. Remolar, c. Lleida, ctra. Marina, av. Verge de Montserrat, c. Frederic Soler, c. Ferran Puig, fins a arribar a la pl. de la Vila.
A les 20 hores, aproximadament, està prevista la seva arribada a la plaça de la Vila. Tot un espectacle de llums els rebrà amb els honors deguts. Ses Majestats pujaran al balco de l'Ajuntament des d'on llençaran el seu missatge a tots els nenes i nenes del Prat. La rebuda acabarà amb un espectacular castell de jocs artificials. Com cada any, el seguici ve carregat de sorpreses, estigueu a l'aguait!
Si encara no els hi has fet arribar la teva carta, pots ho pots fer en aquest enllaç o compartir el teu desig i penjar-ho en aquest arbre on line.


Trànsit i via pública

El dimecres 5 de gener al vespre es farà al Prat la tradiconal Cavalcada dels Reis d'Orient, amb el següent recorregut:
Concentració a les 17 h al carrer Riu Xúquer, entre Riu Anoia i Ronda del Sud. A les 18h, sortida des del carrer Riu Riu Xúquer cantonada Riu Anoia - Serra del Cadí - Pompeu Fabra - Remolar - Lleida (hora aproximada, 19 h), Carretera de la Marina (sentit muntanya ), Verge de Montserrat, Frederic Soler (hora aproximada 20 h), Ferran Puig i pl. de la Vila.
Tot seguit podeu consultar un plànol amb el recorregut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por vuestros comentarios, en breve serán públicados.