viernes, 15 de abril de 2011

Democracia Real ¡Ya!


Hora
Domingo, 15 de mayo · 18:00 - 21:00
Lugar
Plaça de Catalunya, Barcelona
Recorregut: pl. Catalunya, via Laietana i pl. Sant Jaume (pendent de confirmació)
http://democraciarealjabarcelona.blogspot.com/

Nosaltres els aturats, els mal remunerats, els subcontractats, els precaris, els joves... volem un canvi i un futur digne. Estem farts de reformes antisocials, de quedar-nos sense feina, de que els bancs que han provocat la crisis ens pugin les hipoteques o es quedin amb els nostres habitatges, de que ens imposin lleis que limiten la nostra llibertat en benefici dels poderosos. Acusem els líders polítics i econòmics de la nostra... precària situació i exigim un canvi de rumb.

Arreu del món, molts països han sortit al carrer amb crits de llibertat i demanant un canvi que des de fa anys és necessari. Nosaltres no podem ser menys, volem una democràcia de veritat en aquest país i que la major part de la classe política ens deixi de prendre el pèl.

Convoquem a tots, en qualitat de ciutadans, a sortir al carrer el dia 15 de maig, a les 18:00 hores, sota el lema “Democràcia real JA. No som mercaderia en mans de polítics i banquers”. T'animem a que t'uneixis sense símbols polítics excloents per a que s'escolti una sola veu.

En peu de pau i de justícia social. Junts, podem.

Ajuda'ns a difondre la convocatòria invitant els teus amics mitjançant el següent codi. Clicka en "Seleccionar invitados", copia el codi a la barra de direccions del navegador i invita els teus amics!



També pot començar a repartir el cartell que adjuntem a continuació. http://democraciarealya.es/wp-content/uploads/2011/03/cartell54541cat.pdf

Si vols participar en l'organització, posa't en contacte amb nosaltres a través del fòrum o del correu electrònic.
Foro: http://democraciarealya.es/comunidad/forum.php?id=20
E-mail: democraciarealya.bcn@gmail.com

Sé que junts podrem.
Surt amb nosaltres. És el teu dret.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por vuestros comentarios, en breve serán públicados.