martes, 7 de diciembre de 2010

Cierre de una biblioteca

Pero no, solo se traslada definitivamente al flamante Cèntric. Lo que se cierra es nuestra biblioteca, a la que ibamos prácticamente cada semana y de la que deborabamos volumen tras volumen de su escasa provisión. Llegó un día que se nos hizo pequeña, por suerte ya teniamos trabajo y dinero y pasamos de cojer prestados los libros a hacer donaciones. Desde que comenzó el traslado hemos guardado un buen lote de libros para la donación, ignoramos si los aceptarán ahora que todo es internets, e-books y demás moderneces sin sentido.


Tanca el dimarts 7 de desembre per traslladar-se al Cèntric, Espai Cultural
La biblioteca Antonio Martín, ubicada fins ara al Centre Cultural El Remolar, deixade donar servei el dia 7 de desembre de 2010 amb motiu del seu trasllat al nou Cèntric, Espai Cultural.
Des del 27 d’octubre i durant tot el procés de trasllat, la biblioteca ha deixat de donar servei de préstec, però ha funcionat com a sala de lectura i estudi; ha donat servei d’Internet i Wifi, i ha mantingut la sala de diaris i revistes, així com les activitats habituals de foment de la lectura.
Des del dia 7 de desembre, tots els esforços estan concentrats en tenir-ho tot a punt per al dia de la inauguració i posada en marxa del nou servei bibliotecari, que començarà a funcionar el dilluns dia 20.
El dissabte dia 4 s'hi va fer la última activitat, l'Hora del Conte, al Centre Cultural El Remolar. El dissabte 11 aquesta activitat es traslladarà a l'espai firal de Cal Gana, i la següent Hora del Conte ja serà al Cèntric.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por vuestros comentarios, en breve serán públicados.